Rotary Barneveld Voorthuizen

De doelstelling van Rotary is om dienstbaar te zijn aan de samenleving, iets van jezelf te geven ten behoeve van anderen. Rotary Barneveld-Voorthuizen zet zich in voor goede doelen, in Barneveld en ver daarbuiten. Dit doen de leden door hun kennis en kunde in te zetten en door financieel bij te dragen. Dorpsgolf is een lokaal evenement dat Rotary organiseert. Met Dorpsgolf wordt gemiddeld 20.000 euro opgehaald voor diverse goede doelen, waaronder de Toon Hermans Salon, het Kinderhospice en De Klup in Barneveld.

 

Rotary wereldwijd
Rotaryclubs zijn te vinden in bijna alle landen ter wereld. Samen realiseren Rotarians ook internationale projecten. Zo gaan zij de grootste uitdagingen van onze tijd te lijf! Denk aan het wereldwijde Rotaryproject End Polio Now.

  • Lever een zinvolle bijdrage aan de maatschappij.
  • Verbreed je horizon door kennis uit te wisselen.
  • Sluit vriendschappen voor het leven.

 

Rotary verrijkt je leven
Lid zijn van Rotary verrijkt je leven: je helpt actief mee om het verschil te maken en je sluit vriendschappen voor het leven. Bij Rotary wisselen de leden hun professionele kennis uit, vertellen zij over hun vak en luisteren ze naar interessante en veelzijdige presentaties tijdens de clubbijeenkomsten. Op het persoonlijke vlak zijn zij een waardevol klankbord voor elkaar.

 

Meer over Rotary Barneveld Voorthuizen.

 

Focus gebieden van Rotary

 

Holesponsor

Meldt u nu aan als holesponsor en krijg de mogelijkheid het hole aan te kleden met uw bedrijfsuiting!

Help mee!

Wilt u als vrijwilliger meedoen?